ÇOK OKUNANLAR
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yol Açma Çalışmaları
23 Haziran 2010 Çarşamba Saat 11:36
Yol Açma Çalışmaları

Güroymak Belediyesi tarafından, ilçedeki birçok mahallede yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Güroymak Belediye Başkanı M. Emin Özkan, İmar ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin, yol yapımı, genişletme, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız yürüttüğünü bildirdi.

Güzel ve yaşanılabilir bir Güroymak için, gerek görülen bütün cadde ve sokaklarda yol yapma çalışmalarının titizlikle devam edeceğini belirten Özkan, ''İlçedeki birçok mahallede yol yapma çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Kümbet mahallesinde yolu genişletmek için ekiplerimiz, istinat duvarını yıktı. Diğer mahallelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Yapılacak olan çalışmaların ardından yolları parke ile kaplayacağız'' dedi.

Yolun yapılmasına sevinen Kümbet mahallesi sakinleri, yıllardır yol olmadığı için sıkıntı yaşadıklarını belirterek, belediyenin bu çalışmalarından memnun olduklarını kaydettiler.

Bu yazı toplam 291 defa okundu.
Bu Yazýya Henüz Yorum Eklenmemiþ.
ARŞİVDE ARA


SİTE ANKET

Belediyemiz Hangi Konulara Öncelik Vermelidir?
Altyapı?
Temizlik?
Halkla İlişkiler?
Yol?
Kültür Etkinlikler?

Gazeteler

Alo İtfaiye Hattı

...
....