Güroymak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi









Cumhuriyetimizin 103 yıllık gurur ve onurunu yaşadığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Güroymak’ta düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 103. yıl dönümü dolayısıyla Güroymak Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirilen törene Belediye Başkanımız Sayın Eşref Mutlu, İlçe Kaymakamımız Sayın Onur Aykaç ve ilçe protokolü katıldı.
Tören, Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başladı. Ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla Cumhuriyetimizin anlam ve önemine yakışır şekilde tamamlandı.
Belediye Başkanımız Eşref Mutlu, Cumhuriyetimizin bizlere bıraktığı en kıymetli miras olan millî birlik ve beraberlik ruhuna sahip çıkmanın önemine dikkat çekerek, Cumhuriyet değerlerini gelecek nesillere aktarma kararlılığımızı vurguladı.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.
