Kategoriler

Güroymak’ta Üreten Çiftçimizin Yanındayız

 

Toprağa emek veren, üretimiyle ilçemizin tarımsal potansiyeline katkı sunan çiftçilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Güroymak Belediye Başkanımız Eşref Mutlu, ilçe protokolüyle birlikte ilçemizde badem ve elma yetiştiriciliği yapan çiftçimizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı ve bereketli kazançlar diledi.

 

Güroymak Belediye Başkanımız Eşref Mutlu, ilçe protokolüyle birlikte badem ve elma yetiştiriciliği yapan üreticiyi ziyaret etti. Ziyarette tarımsal üretim faaliyetleri yerinde görülürken toprağını emekle işleyen çiftçimizin çalışmaları hakkında bilgi alındı.

 

İlçenin üretim hayatına katkı sunan çiftçilerle bir araya gelinmesinin önemine dikkat çekilirken üreticilere hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulunuldu.

 

Tarımsal üretim, kırsal kalkınmanın ve yerel ekonominin önemli unsurları arasında yer alıyor. Badem ve elma yetiştiriciliğiyle üretime katkı sağlayan çiftçilerimizin emeği, ilçemizin tarımsal zenginliğinin gelişmesinde önemli bir yer tutuyor.

 

Güroymak Belediyesi olarak ilçemizde üretim yapan çiftçilerimizin emeğini önemsiyor, toprağını işleyerek ekonomiye katkı sunan tüm üreticilerimize destek ve dayanışma mesajımızı iletiyoruz.

Tüm çiftçilerimize bol, bereketli ve hayırlı bir hasat sezonu diliyoruz.